SEAT Amager

Følg med på værkstedet med SEAT ServiceCam

Hos SEAT Amager vil vi gerne give dig den bedste - og nemmeste - oplevelse, når din bil skal til service. Med SEAT ServiceCam har vi derfor sikret dig et digitalt tiltag, der skal gøre serviceringen af din SEAT så nemt som overhovedet muligt. Du booker tid til service online, og via SEAT ServiceCam informerer vi dig hvis din bil kræver yderligere arbejde end det oprindeligt aftalte. Uanset hvor du er og hvad du laver, kan du se værkstedets gennemgang via video og få foreslået den mest hensigtsmæssige løsning.

Med SEAT ServiceCam ønsker vi hos SEAT Amager at give dig detaljeret viden omkring den service din SEAT trænger til - både omkring hvilken service og ikke mindst hvorfor. Når du har afleveret din bil optager vores mekanikere en video af de dele af bilen, der trænger til vedligeholdelse eller udskiftning, og forklarer samtidig hvorfor det er nødvendigt.

Denne service giver dig en oplevelse af "næsten at være der selv”, da en personaliseret videooptagelse med detaljerede informationer vil blive sendt til dig via sms eller e-mail.

Derefter kan du online beslutte hvilket arbejde der skal udføres og ikke udføres.

Bestil tid på værkstedet